Eternity píše:Tentokrát se zeptám rovnou obecně. Co si myslíte o úrovni českých otherkinských fór? Těch fór, kde se mluví česky. Všech, ne se zaměřením na nějaký konkrétní druh.
Draci.info se zameruje konkretne na draky, tudiz zde sama popiras podminku, kterou jsi stanovila.
Dalsi vec je, ze by mne vcelku zajimalo, zdali se nejak aktivne na onom foru pohybujes? Protoze, kdyz jsem jaksi pred par lety resila, co to je za forum, a zdali mi stoji za to, se tam registrovat, jestli tam najdu nejake zajimave ceske kiny, tak jsem zjistila, ze je to pro fanousky draku, nikoliv pro draky jako otherkiny (kterych tam sice par taky je).
Ovsem nepopiram moznost, ze se to za tech par let mohlo zmenit, ovsem pokud se tam nejak aktivneji nepodilis (samozrejme je moznost, ze znas nekoho, kdo tam aktivne pusobi), tak to asi tezko budes vedet (primo jsem se bavil s nekym, kdo ma, nebo v te dobe mel, pristup do onoho fora).
Striga.info povazuji za vselijaky mismas, ktery je pro mne dosti neprehledny.
K VA a VSS se snad vyjadrovat nemusim.
Staci tyto odpovedi?
Ira Varu píše:A co se týče urážlivosti, souhlasím s Eternity - je mnoho jedinců, kteří používají urážlivě i označení "člověk". Ale to samozřejmě nikdo řešit nebude, je spousta takových pozérů, a tak už to začíná být skoro normální...
Toto je zajimave tvrzeni. Pokud vim, tak pokud tu nekdo poukazoval, ci pouzival vyraz clovek v hanlivem podani, tak byl napomenut, ci pripadne to s nim bylo probrano, ze by se nad tim mel zamyslet. To je nic nedelani?
Pripadne se odvolavam na tuto debatu, jelikoz verim, ze vetsina se stotozni s temi nazory, ktere tam jsou podavany.
Ira Varu píše:Věřit někomu víc jen na základě počtu postů,nebo na základě toho, že se s ním osobně znám atp. je zcestné. Věřit se má těm, u kterých se jeden přesvědčí, že opravdu něco ví, umí a mají vlastní zkušenost a zdravý úsudek. Jinak bych musela věřit kdejakému lháři, který je dostatečně ukecaný. Z tohoto důvodu jsem pro zrušení počítání příspěvků.
Muzes prosimte ocitovat, kde se tu mluvi o duvere? Tahle cast Tveho postu me totiz jaksi irituje.
Eternity píše:Zvláštní. Nevšimla jsem si, že je na českém internetu fór s otherkinskou tématikou tak obrovské množství.
Ono zadne neni. A na to celou dobu narazime..