Představení

Zde se píší představovací příspěvky, abychom věděli s kým máme tu čest. Až na jejich základě bude povolen přístup.

Představení

Příspěvekod Diloos v 01 bře 2010, 00:44

Pokusím se něco o sobě napsat.
Na astralspire.com jsem narazil čistě náhodou, jak jsem bezcílně brouzdal na internetu. Přidal jsem se, protože chci znát pravdu o tomhle světě. Nechci se spokojit s tím, co všichni považují za realitu. Bohužel nejsem dost zkušený na to, abych přispívat na fórum. Jestli se chcete vědět kdo nebo co jsem tak se zeptejte ale na tohle zatím ani já neznám odpověď. Jestli o mě chcete vědět víc tak se ptejte, protože tohle je téma na které jsem v životě nikomu nic neříkal.
Diloos
Žádající

Re: Představení

Příspěvekod Aeldra v 01 bře 2010, 11:22

Zdravim, zdravim.

Otazkou je, co si predstavujes pod realitou? Jakou ocekavas tu "pravdu o tomhle svete"? Ono jich je docela dost a je to pouze a ciste o osobni gnoze.

Pristup do fora povolen, preji prijemne cteni.
Obrázek

Multiple Systém | Démon | Kitsune
Aeldra
Goddess of AstralSpire.com

Příspěvekod Diloos v 01 bře 2010, 23:29

Diky za zpřistupnění fóra.
Mno ja nevím jak bych to popsal ale nevěřím že je jen hmotný svět. Nemam vlastní názor jaká je pravda protože by měla být pro všechny stejna. Začal jsem se o tohle zajmat asi tak rok a půl spátky. Techdy se mi začli stávat zvláštní věci ktere jsem považoval za náhodu. Jenže se stávaly častěji a to mi přišlo divné. Abych řekl pravdu někdy mám strach co udělám.
Diloos
Žádající

Příspěvekod Nathanielle v 02 bře 2010, 21:46

Ahoj a vitaj :)

A čo také sa ti dialo, že ťa to prinútilo trochu inak premýšlať?
Existuje teorie, že pokud by někdo zjistil skutečný důvod existence celého univerza, bylo by nahrazeno něčím ještě daleko podivnějším a bizarnějším. Existuje druhá teorie, která říká, že se tak již stalo. :D
Nathanielle
Bohyní oblíbený

Příspěvekod Diloos v 04 bře 2010, 22:41

Bylo toha vic sem tam takove náhodyale bylo jich postupně víc. Nebo sem jen tak ze srandy před kamošema řekl nějakou blbost, ale měl sem pravdu a přitom sem neměl otom ani ponětí. A další takové věci.
Diloos
Žádající

Zpět na Průvodní příspěvky